[[seo_tracking_code]]

AGS Draaideurkast Atlanta in [[plaatsnaam]]

Intrigerend, zo'n draaideurkast Atlanta in een Scandinavische stijl. De bijzondere natuurhouten deurgrepen, de opvallende frontkleur - pastel Ice blue - deze kledingkast is perfect voor jouw slaapkamer.
vanaf € 389,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Op zoek naar een functionele en stijlvolle draaideurkast? Met deze kledingkast Atlanta brengen wij bij jou de bijzondere Scandinavische sfeer naar binnen. De massief houten grepen maken de kast helemaal af. 
Wordt het tijd om orde op zaken te stellen? Deze kast zorgt dat alles perfect en netjes kan worden opgeborgen. De kleding lekker netjes op hangertjes op rails in de kast. Een plank om het een en ander op hoger niveau op te bergen. Er zijn nog meer accessoires toe te voegen zoals een mooie binnenspiegel voor de ochtend styling-check. Of toch een fijne kastverlichting of inzetladeblokken. De kast is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er voor ieder wat wils is.
Wil je meer weten? Altijd Goed Slapen is slaapspecialist en heeft deze kast in het assortiment. Neem je kastmaten mee naar de winkel en laat je optimaal adviseren.

Meer informatie
Kenmerken

Zoals afgebeeld Draaideurkast Atlanta uitvoering Pastel Ice Blue front met houten handgrepen
201 x 222 cm (BxH) nu 632,-

Draaideurkast Atlanta is leverbaar in/met:
- 2 hoogtematen: 222 en 236 cm
- 6 breedtematen: 151, 201, 250, 300, 350 en 400 cm
- 2 rompkleuren
- 4 frontkleuren
- 4 frontkleuren
- Tegen meerprijs diverse accessoires leverbaar, zoals een binnenspiegel, verlichting of inzetladeblokken

EAN 9900000424817
Merk AGS