AGS Lattenbodem ABS 2000 handverstelbaar 90x190 cm in Mierlo

Ga je liggen of zitten? Deze lattenbodem ABS2000 is handverstelbaar en van prima kwaliteit met zeven comfortzones.
€ 259,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
Lattenbodem ABS 2000 heeft zeven comfortzones en 28 verende latten voor een stabiele ondersteuning. Deze versie is handverstelbaar, maar de ABS 2000 is ook in vlakke- en elektrische uitvoering verkrijgbaar.

ABS staat voor Active Balance System. Altijd Goed Slapen vindt dat een lattenbodem dat ook moet bieden: een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de AltijdGoedSlapencollectie hebben allemaal het label ABS.

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

Onze lattenbodem ABS 2000 is van uitstekende kwaliteit. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets.

Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen bedbodemcollectie is de opbouw waarbij de lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Kom naar een van de Altijd Goed Slapendealers om te ervaren wat dit inhoudt.
Meer informatie
Hoogte 9,50
Lengte 190,00
Breedte 90,00
Kenmerken AANTAL: 28 luxe multigelaagde berkenhouten smalle latten,8 latten instelbaar op gewicht
KAP: overliggende rubberen duo kappen met duo houders
ZONES: 7-zone indeling, v.v. schoudercomfortzone
MIDDENZONEVERSTEVIGING: instelbare middensector, voorzien van middenband
EAN 9900000675370
Familienaam AGS Lattenbodem ABS 2000
Varierende kenmerken familie Uitvoering/Maatvoering/Afmeting
Merk AGS
Afmeting 90x190 cm
Maatvoering 1 persoons
Uitvoering Handverstelbaar