[[seo_tracking_code]]

Hoofdkussen Silvana Mijn eerste kussen in [[plaatsnaam]]

Silvana Mijn Eerste kussen is een heerlijk zacht kussen dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf twee jaar. Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje van jouw kindje voldoende ondersteund maar niet omhoog duwt.

€ 25,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Gebruikt jouw kindje al een knuffel als steuntje onder het hoofd? Of gebruikt hij of zij juist het handje of de deken als steun? Dan is je kindje toe aan Silvana's Mijn Eerste Kussen!

Silvana Mijn Eerste kussen is een heerlijk zacht kussen dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf twee jaar. Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje van jouw kindje voldoende ondersteund maar niet omhoog duwt. Daarnaast is het kussen wasbaar op 60 graden Celsius voor een fris en hygiënisch gebruik. En misschien wel het allerbelangrijkste waar een kinderkussen aan moet voldoen: jouw kindje kan er dwars doorheen ademen. Het hoofdkussen bestaat namelijk uit een binnen- en een buitenhoes waardoor er een dooradembare tussenruimte ontstaat. Dat geeft wel zo’n gerust gevoel.

Let Op!  Bij het 'Silvana Mijn Eerste Kussen' is het de bedoeling dat er een kussensloop wordt gebruikt. Hierdoor voelt het kussen zachter aan en het gebruik van een kussensloop verlengt de levensduur van het kussen. Je kunt hiervoor een normale 60x70 kussensloop gebruiken. Het gebruik van een kussensloop heeft geen negatieve invloed op de dooradembaarheid van het kussen. Een kussensloop is namelijk grof geweven en laat veel lucht door.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Kenmerken

Model : Sloopmodel

Neksteun : Nee

Vulling : Zachte synthetische slaapbolletjes

Materiaal buitenkant : 3D weefsel met binnenhoes van 100% katoen

Anti-allergisch : Ja, behandeld met Aegis®

Navulbaar : Ja, voorzien van ritssluiting

Gewicht : 250 gr.

Wasbaar : Ja, wasbaar op 60°C

Afmetingen : 60x70 cm | 60x60 cm

Garantie : 2 jaar

 

 

EAN 389997
Merk Silvana