[[seo_tracking_code]]

Hoofdkussen Silvana Planet in [[plaatsnaam]]

De Silvana Planet is een extra zacht en soepel kussen, waarbij zowel het kussen als de verpakking geheel vervaardigd zijn uit streng gerecycled PET materiaal.

€ 59,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

De Silvana Planet is een extra zacht en soepel kussen, waarbij zowel het kussen als de verpakking geheel vervaardigd zijn uit streng gerecycled PET materiaal. Dit volgens het principe van Waste2Wear®, waarbij gebruikte petflessen verwerkt worden tot hoogwaardige garens en vulmaterialen. De Silvana Planet is hierdoor een uitzonderlijk duurzaam en milieuvriendelijk kussen voor een zorgeloze nachtrust.

De buitenkant van de Silvana Planet bestaat uit 100% Waste2wear PET materiaal en voelt extreem zacht en soepel aan. Door de behandeling met Aegis® is het kussen tevens schimmel- en bacteriewerend waardoor huisstofmijt wegblijft. De binnenkant van het kussen bestaat uit 100% Waste2wear® PET vezels die zeer luchtig en zacht van structuur zijn. Door middel van een ritssluiting is het mogelijk om de dikte van het kussen zelf aan te passen. Tevens is de Silvana Planet voorzien van een schoudercontour. Hierdoor volgt het kussen het hoofd en de nek soepel en lig je altijd in een ontspannen slaaphouding. De Silvana Planet is wasbaar op 60 graden Celsius.

Meer informatie
Kenmerken

Model : Met wigvorm en schoudercontour

Neksteun : Nee

Vulling : 100% Waste2Wear®

Materiaal buitenkant : 100% Waste2Wear®

Anti-allergisch : Ja, behandeld met Aegis®

Navulbaar : Ja, voorzien van ritssluiting

Wasbaar : Ja, wasbaar op 60°C

Afmetingen : 60x70 cm | 60x60 cm

Garantie : 2 jaar

EAN 390036
Merk Silvana