Merk logo

Auping bedden kun je kopen bij Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond

De vakmensen van Koninklijke Auping in Deventer leveren al meer dan 128 jaar, met passie en aandacht, vakmanschap. Zij weten dat een goede nachtrust essentieel is voor een energieke dag!

Image slide
Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau bij Woon en slaapcenter van Heeswijk

Auping bedden en boxsprings

Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de bedden optimale ondersteuning bieden en voor een zeer goede ventilatie zorgen. Hiervoor heeft Auping het unieke Auping Ventilatie Systeem (AVS) ontwikkeld.

Auping bedden en boxsprings zijn geliefd vanwege hun unieke design, hoogwaardige materialen en het heerlijke liggevoel. Bedden en boxsprings van Auping dragen bij aan een optimale nachtrust, zodat je uitgerust weer opstaat.Maak een afspraak

Kussens van Auping

Niet alleen de bedbodem en matras zijn belangrijk om lekker te slapen. Ook een passend hoofdkussen is belangrijk voor een goede lighouding en een uitgeslapen gevoel. Een Auping hoofdkussen draagt bij aan de ontspanning van de nek en schouders. Zo word je uitgerust wakker en begin je energiek aan een nieuwe dag!


Auping bedtextiel bij Woon en slaapcenter van Heeswijk

De sfeer in de slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust. Auping heeft daarom een lijn met hoogwaardig bedtextiel, waarmee je jouw slaapomgeving sfeervol aankleedt. De dekbedovertrekken met unieke dessins maken je slaapkamer helemaal af. Bovendien zijn alle stoffen gemaakt met oog voor duurzaamheid en het milieu. Biologisch katoen, satijn en zijde: jij kiest wat het beste bij jou past.


Neem contact op met Woon en slaapcenter van Heeswijk voor meer informatie

Nieuwsgierig geworden?

Woon en slaapcenter van Heeswijk in Mierlo laat je graag nog veel meer Auping producten zien, zoals bijvoorbeeld matrastoppers, dekbedden en spreien. We adviseren je graag!


Maak een afspraak

Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond, voor het complete Auping assortiment:

- Bedden en bedbodems
- Boxsprings
- Bedbodems
- Matrassen
- Toppers
- Kussens
- Dekbedden
- Bedtextiel
- Spreien