Merk logo

Gordijnen van Holland Haag kun je kopen bij Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond

Familiebedrijf Holland Haag kenmerkt zich door maximale service. Dit zit hem niet alleen in een enorm uitgebreide collectie gordijnstoffen, maar ook nauwkeurige confectie en vlamvertragende materialen. Kom de collectie bekijken bij Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Woon en slaapcenter van Heeswijk!

Holland Haag gordijnstoffen voor thuis in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond

Prachtige overgordijnen als finishing touch voor jouw kamer. Holland Haag gordijnstoffen zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte in iedere kamer. Met transparante gordijnstoffen creëer je zachte of juist speelse lichteffecten. Net dat beetje extra privacy en toch voldoende licht in huis. Met unikleuren breng je rust in je interieur of zorg je voor een opvallend accent in de kamer.


Maak een afspraak

Confectie van gordijnen door Holland Haag

Als de juiste materialen en dessins zijn gekozen, is het tijd voor de finishing touch. De confectie van gordijnen heeft veel invloed op de uiteindelijke look van de stoffen. Kies voor een elegant plooigordijn, klassieke ringgordijnen of ga voor één van de specials. Woon en slaapcenter van Heeswijk adviseert je graag!

Holland Haag bij Woon en slaapcenter van Heeswijk

Bij Woon en slaapcenter van Heeswijk maak je kennis met de meest uiteenlopende mogelijkheden van Holland Haag. Extra sfeer, warmte of een opvallend detail in jouw interieur. Ervaar het zelf in de showroom in Mierlo.


Neem contact op met Woon en slaapcenter van Heeswijk voor meer informatie

Ga naar Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond, voor Holland Haag:

- Overgordijnstof
- Transparante gordijnstof
- Gordijnen in unikleuren