Merk logo

Vandyck dekbedovertrekken kun je kopen bij Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond

Vandyck bedtextiel is mode op je bed. Vandyck is wereldwijd bekend en toonaangevend. Creatieve vertalingen van de catwalk naar jouw dekbedovertrek en badgoed. Geniet iedere dag van de hoogwaardige kussens, dekbedden en hoeslakens van Vandyck. Woon en slaapcenter van Heeswijk heeft Vandyck in de collectie. Kom gerust bij ons langs in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Boerma!

Vandyck overtreksets

Wie een saaie dekbedovertrek heeft, doet zichzelf tekort. Vandyck laat zien dat inspirerende creaties heel goed passen in de slaapkamer. Je bed lijkt wel een schilderij met de inspirerende prints. Heb je liever een rustige slaapkamer? Ook voor natuurlijke, tijdloze producten van Vandyck ga je naar Woon en slaapcenter van Heeswijk in Mierlo


Maak een afspraak

Kussens van Vandyck

De kussens van Vandyck zijn beschikbaar in allerlei vormen en soorten. Van zeer zacht en luchtig tot heel compact en stevig. Verkoelende, ventilerende en allergievrije kussens: voor elke slaper heeft Vandyck een passend kussen.

Dekbedden van Vandyck

De dekbedden van Vandyck zijn gevuld met dons en kleine veertjes. Dons is een erg comfortabele vulling die goed isoleert en veel vocht opneemt. Hierdoor voelt het geen moment klam aan. Alle dons is diervriendelijk geproduceerd. Vind het geschikte dekbed bij Woon en slaapcenter van Heeswijk in Mierlo.

Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond, voor al jouw Vandyck:

- Overtreksets
- Dekbedden
- Kussens
- Hoeslakens
- Badgoed
- Accessoires


Neem contact op met Woon en slaapcenter van Heeswijk