Dekbedovertrek en kussensloop kopen? Kom naar Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond

Je bedtextiel mag een eye-catcher zijn in jouw slaapkamer. De keuze voor je dekbedovertrek en kussensloop ademt wie jij bent. Daarnaast is een beetje kwaliteit van het bedtextiel ook van belang, je ligt er toch diverse nachten onder te draaien en schuiven. Kom bij Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond eens langs om een kijkje te nemen tussen ons mooie linnengoed.

Image slide

Bepaal het uiterlijk van je bed met bedtextiel van Woon en slaapcenter van Heeswijk

Bedtextiel is bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Immers, het bed neemt in de slaapkamer een centrale plaats in en op dat bed ligt het bedtextiel.

Er is zoveel keuze dat je je dekbedovertrek en kussenslopen perfect kunt afstemmen op de sfeer van de slaapkamer. Klassiek, modern, landelijk of romantisch; we hebben het bij Woon en slaapcenter van Heeswijk allemaal.

Daarnaast vind je bij ons een uitgebreid assortiment hoeslakens, spreien, moltons en losse sierkussens. Kom eens langs om een kijkje te nemen.


Maak een afspraak

Bedtextiel voor een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed, twijfelaar of lits jumeaux

Voordat je het bedtextiel aanschaft, is het goed om te weten welke maat jouw matras heeft. Een eenpersoonsbed is tussen 70 en 100 centimeter breed. Een dekbedovertrek voor een eenpersoonsbed is 140 x 200/220 centimeter groot.

Bedden met een breedte van 120 noemen we een twijfelaar en van 140 centimeter breed een tweepersoonsbed. Hierop passen dekbedden van 200 x 220 centimeter.

Heb je een bed van meer dan 160 centimeter breed, dan spreken we ook wel van lits jumeaux. Hierop hoort een dekbedovertrek van 220 x 240 cm. En als je bed twee meter breed is, dan raden we een dekbed en overtrek van 260 x 220 centimeter aan.


Neem contact op met ons

Welke stoffen kies je voor je dekbedovertrek?

Bedtextiel wordt met verschillende materialen gefabriceerd. Zo worden veel dekbedovertrekken en kussenslopen gemaakt van zuiver katoen. Dit natuurlijke materiaal is comfortabel en goed ventilerend. Het nadeel van zuiver katoen is dat het snel kreukt.

Datzelfde geldt ook voor katoen met linnen. Dit materiaal heeft een meer natuurlijke, landelijke uitstraling.

Katoen met satijn is gladder en zachter en heeft een lichte glans. Het kreukt minder, net als katoen met polyester, dat vooral wordt gekozen omdat het erg sterk is en zo langer mooi blijft.

Tips nodig voor je bedtextiel? Bij Woon en slaapcenter van Heeswijk in Mierlo helpen we je graag verder.

Ook hoeslakens, moltons en sierkussens bij Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond

Behalve de mooiste dekbedovertrekken en bijpassende kussenslopen vind je bij Woon en slaapcenter van Heeswijk ook alle andere spullen voor een mooi en comfortabel bed.

Zo hebben we bijvoorbeeld hoeslakens in allerlei kleuren, maten en materialen. We hebben hoeslakens van zuiver katoen en ook van strijkvrij satijn of jersey.

Als je een molton gebruikt, gaat uw matras langer mee. Het beschermt het matras tegen vocht en slijtage. En met de nieuwste collectie sierkussens maak je het bed en de slaapkamer helemaal af.

Wil je meer weten over bedtextiel en de collectie van Woon en slaapcenter van Heeswijk in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond? Kom gerust eens binnen of maak een afspraak.


Maak een afspraak

De grote merken van Woon en slaapcenter van Heeswijk

Bij Woon en slaapcenter van Heeswijk verkopen we onder meer de volgende merken:

Vadain
Parade
Artelux
Auping
Vandyck
MLine
Silvana
Holland Haag
Avek
NOX
Optisleep
Grandeur
De Toekomst